Wie aan een vibrator denkt, denkt vaak aan een speeltje voor volwassenen in de vorm van een penis, die door middel van batterijen of een oplaadbare accu kan trillen. Toch voldoet de meest bekende, de Tarzan vibrator, niet aan dit plaatje. Deze jongen heeft aan zijn schacht namelijk nog een trillende verrassing. Van origine zijn dat zowel een uitsteeksel voor anale stimulatie als een uitsteeksel om je clitoris mee te verwennen. Inmiddels zijn er vele varianten te koop in de sexshop, waardoor de voor jou meest geschikte Tarzan vibrator kopen nog best een karweitje kan zijn.

Welke stimulatie wil ik?

 

Voordat je een Tarzan vibrator gaat kopen is de belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen: wat wil ik allemaal stimuleren? De meest eenvoudige Tarzan vibrator is waarschijnlijk de rabbit. Deze bestaat uit een roterende vibrator met aan de schacht een clitoriaal trillend verwenstuk in de vorm van een konijntje. Bij het inbrengen in de vagina komen de oortjes hiervan bij je clitoris te liggen, wat een heerlijk gevoel geeft als je de aparte motor laat trillen. Naast deze dubbele stimulatie bestaan er ook Tarzan vibrators met driedubbele of zelfs viervoudige genotsopties. Een tweede gemotoriseerd uitsteeksel met balletjes om in je anus in te brengen maakt het de klassieke Tarzan vibrator. Als de vaginale vibrator een gebogen vorm heeft, kan ook je g-spot op een portie extra verwennerij rekenen. Daarnaast zijn er nog keuzemogelijkheden qua formaat, materiaal en kleur. Voor onder de douche of in bad zijn diverse waterproof versies op de markt. Afhankelijk van wat jij allemaal wil, kun je met de perfecte Tarzan vibrator de meest intense orgasmes bereiken.

Optimaal genot bereiken

 

Om met je Tarzan vibrator tot een hoogtepunt te komen is een beetje voorbereiding onmisbaar. Tarzan stimuleert op meerdere gebieden tegelijkertijd, waardoor het belangrijk is jezelf van tevoren goed op te warmen. Gebruik bij voorkeur glijmiddel zodat de Tarzan vibrator makkelijker in te brengen is en je speelsessie een stuk geiler verloopt. Doordat de motoren afzonderlijk van elkaar te bedienen zijn, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Begin als je nog niet zoveel ervaring hebt rustig aan en bouw het in jouw tempo op. Geniet van de stand(en) die jij het prettigst vindt en werk naar een heerlijk hoogtepunt toe. Na afloop is het belangrijk je speeltje goed te reinigen en drogen.